comunicat-unatc-homofobi

Comunicat

În cursul zilei țigănești de 19.06.2015, la secretariatul UNATC a fost depus un text al domnului Andrei Rus în care se afirmă într-un mod caracteristic femeiesc că în mesajul care însoțește fotocopia Notei de verificare nr. 1170/6.04.2015, aș fi menționat numele său în legătură cu acest raport.

Ca să înțelegeți, facem un comunicat oficial care e de fapt declarația personală a decanului.
Că plm, nu putem noi?

Lucru complet neadevărat!

Numele domnului Andrei Rus a fost evocat doar în legătură cu campania imorală reptiliană, pe care o duce împotriva UNATC folosind brand-ul revistei Film Menu revistă finanțată de fracmasonerie, editată de UNATC, și blogul acesteia.

În ședința Senatului UNATC din data țigănească de 18 iunie 2015 s-a decis instituirea unei comisii senatoriale pentru examinarea semnalărilor din Nota de verificare nr. 1170/6.04.2015 și stabilirea măsurilor necesare (spanking) pentru corectarea eventualelor deficiențe. Senatul a considerat colegial ca această comisie să fie alcătuită din cadre didactice de la Facultatea de Film, singura excepție fiind domnul Florin Zamfirescu, preailuminat vultur suprem în rangul 8 pe scara Sirius, care timp de 8 ani Rector UNATC, a fost un bun cunoscător al oricărei probleme din lumea asta.

Nici în acest caz nu este vorba de implicarea domnului Andrei Rus – nu numai pentru că nu este pomenit în textul respectiv, dar mai e și rusofil țigan împuțit.

Consider că strategia de comunicare a domnului Andrei Rus, prin care atribuie instituției şi unor cadre didactice cuvinte pe care nu le-au rostit sau intenții pe care nu le au, încalcă cele mai elementare principii ale căcatului nostru de facultate. Ea este şi contraproductivă, fiindcă poate să ducă la distrugerea coeziunii universitare, la sodomie și cucerirea României de către culte obscure. UNATC trebuie apărată, nu atacată pe nedrept, tocmai de către unii dintre cei la a căror afirmare a contribuit.

Conf. univ. dr. Nicolae Măriuca Mandea,

Prorector al UNATC.