Contact

Salut! Hai să fim clari de la început.

Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

Site-ul nu urmăreşte discreditarea sau denigrarea persoanelor prezente în materialele acestuia. Orice material prezentat în cadrul site-ului este strict pentru amuzament. Site-ul, ce poate folosi în mod întâmplător nume adevărate, le folosește în moduri semi-reale și de cele mai multe ori fictive. Materialele homofobe, rasiste sau xenofobe prezente aici sunt culese de pe internet și nu reprezintă poziția site-ului. UNATC Pe Bune nu-și asumă responsabilitatea pentru discursul oribil și de căcat pe care-l au unii profesori din Universitatea de Teatru și Film în public.

UNATC Pe Bune is a news and political satire web publication, which may or may not use real names, often in semi-real or mostly fictitious ways. All news articles contained within UnatcPeBune.com are fiction, and presumably fake news and information.

Any resemblance to the truth is purely coincidental, except for all references to public figures, in which case they are based on real people, but still based almost entirely in fiction. UnatcPeBune.com is intended for a mature, sophisticated, and discerning audience.

Mai mult, UNATC Pe Bune nu are nicio legătură cu site-ul oficial UNATC sau cu Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică București. UNATC este doar o abreviere de la Uiți că Neghiobii Ascund Toți Căcații. Site-ul este, așa cum ne scrie un fan, o palmă morală adusă unei instituții ciufute care se preface că totul e mai bine ca niciodată și refuză să asculte orice fel de părere în afară de cea a propriului ego. Drept exemplu, s-au agitat destul de mult pentru a șterge de pe fața pământului acest site.

Licențe și Copyright

Textele și conținutul website-ului UNATC Pe Bune sunt licențiate liber sub Creative Commons 0: Domeniul Public. Oricine poate copia materialele, adapta, transforma și redistribui fără a ne cere voie sau a ne credita. Ești liber să le folosești cum te bate capul.

CC0

To the extent possible under law, anonymous has waived all copyright and related or neighboring rights to the website.

Contact

Dacă simți că ai ceva de adăugat minunatului nostru site, te încurajăm să ne scrii folosind formularul de mai jos.

Dacă te simți lezat de conținutul acestui website, poți face o constatare la comisia noastră de etică, dând click aici. FYI, noi ne-am mutat cu servele în Coreea, deci îți dorim mult succes în a ne da din nou jos. Te pupăm. Știi tu unde.