cum-facem-banu-mita-unatc-profesori

Cum facem banu’

Hai să începem prin a nu a mai numi-o mită. Fiindcă nu sună elegant. Hai să-i spunem… ajutor social. Avem mai multe soluții pentru acest ajutor social, pentru că ne place diversitatea. Ah, poate nu diversitatea. Ne plac… alternativele. Da, alternativele.

#1 – Admitere

Când vrei să dai la facultate, gândește-te și la noi. Avem salariu de doar 50 de milioane (pentru ăia fraieri), deci orice sumă în plus contează.

Când ai admitere, contactează pe unul dintre noi și roagă-ne să facem cursuri în particular cu tine. Noi o să ne prefacem că nu sunt obligatorii, ca să părem băieți de treabă. Dar ai face bine să faci cu noi meditații, că altfel întâmplarea va face să nu intri. Poți să-i spui intervenție divină, sau variantă inevitabilă, dar cumva, prin anumite circumstanțe, asta se va întâmpla.

Dacă nu merge nici cu meditații, vino la băiatu că te rezolvă. Un mic ajutor social bine plasat te poziționează în top oricând. Dacă nu ne crezi pe noi, poți să întrebi și foștii studenți.

#2 – Cheltuieli

Ai face bine să înțelegi că dacă tot ne numim unii pe alții în funcție, avem inevitabil parte de niște ajutor social binemeritat. E greu de întreținut casa de vacanță ȘI apartamentul din centru.

Așa că facem așa:

  • ne facem proiect POSDRU și ne angajăm pe salariu la fel de mare ca cel de la UNATC;
  • ne proiectăm statele de plată astfel încât să ne plătim singuri inchirierea propriilor echipamente/servicii
  • ne trecem pe contracte drept angajați, indiferent de cât de puțin lucrăm, că tot e moca de la stat
  • și cel mai mișto e că… nimeni nu ne poate da afară! avem practic post asigurat până murim, indiferent de cât de nașpa suntem – practic, cam de aia și suntem așa nașpa, fiindcă ne cam doare la bască.

Dacă tot ai fost curios și-ai citit până la final, uite și-un bonus: declarația de venit a dlui Adrian Titieni din 2013. Hint: dl Titieni primea(primește?) cam 40.000 de Euro pe an.

Declarație de venit - Adrian Titieni