glorie-titieniului-unatc

Glorie Titieniului! UNATC a reînviat!

Credeați c-ați scăpat?

Informatorii noștri securiști ne-au adus la cunoștință că UNATC s-a agitat enorm pentru ca acest site să nu mai existe. S-au dat telefoane multe, s-a înjurat, și în principiu s-a răscolit peste tot pentru a afla cine sunt nenorociții care au îndrăznit să facă acest sacrilegiu.

Doar pentru asta credem că tot efortul a meritat :)

Din păcate, provider-ul de hosting din România ne-a suspendat contul imediat ce a primit o somație oficială de la avocatul UNATC. Dar nu pentru că am încălca legea sau pentru că UNATC a recurs la cuvinte bombastice precum “plângere penală” și “infracțiuni informatice”, ci din cauză că n-au vrut să fie amestecați în acest subiect. Ceea ce e o dovadă de cenzură, mai mult decât de orice altceva.

Dar asta e cu totul altă discuție pentru o cu totul altă ocazie.

Din nou online!

Revenind la website, totul e perfect acum. Site-ul a fost donat unui grup întreg de trolli chinezi de 11 ani care au tot timpul din lume pentru a scrie pe bune despre ce se întâmplă în Universitatea de Teatru și Film. Ne-am asigurat de data asta că avem zeci de back-up-uri și redundanțe, ne-am mutat pe servere din Coreea și am pus la bătaie încă 7 domenii rezervate în caz de vremuri rele și… mânioase.

N-om fi noi site-ul oficial, dar nici “clonă” care “substituie identitatea instituțională” nu suntem. Sincer nu putem înțelege ce idiot/idioată ar putea confunda site-ul oficial cu al nostru – cu sigla dinozaur(!) și o înjurătură în slogan. Cu toate astea, am updatat și pagina de Contact unde am făcut cât se poate de clar faptul că site-ul este un pamflet.

Singurii care au putut confunda cele două site-uri este tot conducerea, bineînțeles. Probabil destul geloasă pe cât de bine arată site-ul nostru și cât de onești suntem. În somație au declarat cam orice, inclusiv că website-ul nostru are conținut “rasist și xenofob”. Păi cum să nu fii gelos dacă la tine pe site nu poți scrie asta?

Hilar oricum cum conducerea observă astfel de practici oriunde altundeva în afară de propria curte. Vă rugăm un moment de reculegere în cinstea acestor eroi.

Glorie Titieniului!

Pe această cale dorim să glorificăm pe semizeul Adrian Titieni! Tot efortul depus pentru a ne cenzura a dat foarte multe roade. Probabil lucrurile s-ar fi liniștit destul de mult dacă UNATC ar fi ales să nu facă pe cenzorii, însă conducerea s-a încăpățânat să se răzbune.

Ei bine, dacă n-ați fost conștienți incă, tocmai ați creat un efect Streisand. Mult succes în a mai opri ceva. N-avem de gând să vă facem conforabilă ignoranța. Good times ahead.

Glorie Titieniului!

glory-to-titieni