unatc-admitere-pisam-pe-tine-meditatii-mita-misogini

Hai la admitere să ne pișăm pe tine

Ne-am întors din vacanță și iată că vine galopant admiterea la UNATC I. L. Caragiale. Pe lângă cărțile pe care sperăm că le-ai citit și bucile pe care sperăm că le-ai pupat (limbuța facultativă), iată 7 lucruri pe care ar trebui să le știi despre admitere.

 1. Dacă ești baștan intri primul

Tactu’ e cumva un băiat cu influență? Fost regizorel sau prieten marii familii UNATC? Păi de ce n-ați spus așa domnule/domnișoară! Bine ați venit în minunata noastră facultate de pupincuriști și lingăi. Da’ se poate? Pentru dumneavoastră, examenul este pur o formalitate. Trebuie doar să vă prezentați în zilele examenului iar de restul ne ocupăm noi. Anii o să-i promovați din oficiu fără să veniți la cursuri sau doamne ferește, la examene (pe bune!). Ce naiba, măcar între noi să ne purtăm frumos.

2. Nu ești baștan, faci meditații

Tactu’ nu are influență dar are niște bani demni de donat pentru cauza nobilă a artei? Păi de ce n-ați spus așa domnule/domnișoară! Nu trebuie decât să ne plătiți la negru pentru minim un an pentru așa-zisele “meditații”. La schimb, vă garantăm că o să fim în exact aceeași comisie în care veți fi examinat și dumneavoastră. Gratis! Dar shhhh, nu ne cunoaștem, da?

3. Ghinion dacă nu te știi cu nimeni

Dacă ai doar skill dar n-ai bani de meditații, atunci ne cam pare rău. Băgăm în seamă doar pe băieții și fetele cu pile. Și doar oameni suntem, obosim și noi după ce ascultăm 3 băieți baștani; din pură întâmplare chiar la rândul tău se va nimeri să nu te ascultăm și să ne povestim cum a fost în weekend la munte. La casa aia de vacanță cumpărată din bani publici. Cu fetele alea scumpe.

4. Statul ne plătește

Singurul noroc al tău ar fi să nu fie competiție la secția ta. Dar nu te bucura. E irelevant cât de bun ești. Important e să acoperim locurile ca să ne maximizăm banii de la stat (vreo 2000E pentru fiecare student). 95% din bani se duc în salariile noastre, deci într-un fel tot tu ne plătești. Ce, credeai c-ai scăpat?

5. Țiganii și homosexualii rămân la ușă

Pleacă de aici că ne infectezi. Zi mersi că nu te scuipăm. Ne obligă statul să admitem câte un țigan pe an, din păcate. Iar homosexualii mai trec de radarele noastre ultra-sensibile și-ajung să ne facă viața în universitate un calvar. Ne dorim însă doar studenți de speță nobilă și ne rezervăm dreptul de-a ne verifica la dinți selecția anuală de carne tânără. Urmează s-o ștampilăm frumos și s-o depersonalizăm complet în următorii cinci ani.

6. Gagicile trebuie să zâmbească la avansuri

Dragă, dar de ce te întristezi? Ți-am făcut un compliment. Acuma ia nu mai fi tu înțepată și arată-ne piciorușul ăla așa suplu al tău. Hai că nu treci admiterea dacă nu ne faci cu ochiul. Ce faci? Mai dă din hainele alea jos că ai țâțișoare frumoase. Hai, arată-ne ce poți, mai cu viață. Bagă un zâmbet acum. Așa frumoaso! În cazul în care domnișoare cu picior mai non-suplu se prezintă la admitere, noi le sfătuim politicos să dea la păpuși dacă tot sunt așa talentate. Până la urmă, “câte roluri de Coana Mița poți juca”?

7. Universitatea se dezice de orice

Precum spune însuși prorectorul Nicolae Mandea, “universitatea trebuie judecată după ce face” și se delimitează față de părerile sau acțiunile profesorilor săi. Practic te putem agresa, tortura sau chiar fute la examen dacă vrem. Facultatea e bine-mersi neutră și imparțială.

Singurii profesori pe care îi vom da afară sunt bineînțeles cei care îndrăznesc să vorbească despre toate lucrurile de mai sus. Dar uitați cât de bine ne putem proteja unii pe alții. Important e să nu vă mai întrebați voi nimic.

Tot ce trebuie să știți e că facultatea de teatru și film UNATC I.L. Caragiale este un loc minunat, lipsit de orice fărâmă de problemă în care zburdă liberi unicorni roz. Facultatea scoate numai și numai artiști de calitate și, chiar dacă n-am venit la cursuri, nouă exclusiv ni se datorează întreaga lor carieră. Suntem daci reptilieni telepați.