stere-gulea-demisia-cover2-unatc

Stere Gulea și-a dat demisia. Pa, Stere!

Stere, Stere, Stere. Erai mișto când erai de partea noastră. Acum ești ca toți homosexualii ăia care vor libertate în instituție: slab și fără putere. Deficiențe structurale, auzi.

Deficient ești tu mă. Știi unde e ușa! Te-am pupat.

Ce ne scrie Stere:

“Domnule Rector al UNATC, prof. univ. dr. Adrian Titieni,

Vă aduc la cunoștință că odată cu încheierea contractului de colaborare între UNATC și subsemnatul, în calitate de profesor la plata cu ora, în cadrul Facultății de Cinema, încetează colaborarea cu instituția pe care o conduceți.

Motivul acestei decizii este generat de atmosfera creată în UNATC în ultimul an, atmosferă de care vă consider principalul responsabil, și care a dus la alterarea gravă a relațiilor dintre cadrele didactice, precum și la deteriorarea imaginii UNATC în opinia publică.

Am fost timp de 6 ani decan al Facultății de Cinema (1990-1996) și cunosc foarte bine neajunsurile structurale ale UNATC care, în loc să fie eliminate s-au cronicizat prin adoptarea sistemului Bologna, nepotrivit pentru învățământul artistic, adar adoptat de corpul profesoral pentru că asigură venituri substanțiale și onorabilitate (titluri de doctori, etc)

La alegerea d-voastră ca Rector am sperat ca aceste deficiențe structurale vor fi analizate și înlăturate, ori, constat că preocuparea d-voastră a devenit revista Film Menu care, place sau nu, exprimă puncte de vedere ale studenților despre cinema.”

Stere Gulea, 21.07.2015

Și așa rămânem fără încă un “reformator”. UNATC n-are nevoie de reformare. UNATC poate trăi 1000 de ani fără profesori noi și fără schimbare. UNATC este mai presus de oameni.

Credeam că ai înțeles asta deja, Stere. Hai, ia-ți demisia și cară-te.