suntem-gay-unatc-profesori

Suntem gay!

Urâm orice persoană homosexuală. Asta e clar. În general, urâm pe oricine care-i altfel decât noi, bărbații albi și grăsuni care stau bine-mersi în pozițiile noastre confortabile de putere. Tare ne place puterea.

Anyway… câteodată, când suntem de unii singuri, în mijlocul apartamentelor noastre goale, ne privim în oglindă și ne dăm seama că tot ce ne dorim de la viață este mângâierea tandră a unui bărbat. Să fim ridicați pe sus, să ni se spună ca suntem iubiți și să simțim apăsarea pieptului lui peste al nostru în timp ce milioane și milioane de nervuri induc plăcere în tot corpul nostru. Părul ni se ridică, suntem înrobiți de dorință, pulsul se accelerează, sunetul dispare. Și tot ce știm atunci este plăcere.

Dar încercăm din răsputeri să ascundem asta. Ne vedem de viața de zi cu zi ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Ne plac atât de mult bărbații. Suntem gay. Dar suntem foarte, foarte reprimați.

Și fricoși.

Așa că o să țipăm, o să înjurăm și în general o să facem viața homosexualilor/bi-sexualilor/transexualilor și persoanelor queer un mare calvar. Dacă ar fi după noi, i-am deporta în Siberia pe toți. Pentru că suntem frustrați. Noi, profesorii din Universitatea Teatrală și Cinematografiă I.L. Caragiale din București, suntem gay. Suntem mai gay decât Elton John. Suntem mai gay decât Ricky Martin sau Giorgio Armani.

Of, ce n-am da pentru un penis!

  • ambra blu

    sincer, nu stiu cine e mai homosexual, rus sau damnian

  • qwerty

    Sunteti niste PULE!

    • Cuvântul permis este penis. Am să-l luăm drept compliment.